Blyga Myrans Hemsida

Gå till Blyga Myrans hemsida

Utdrag från hemsidan:

Blyga Myran är tänkt att vara en oas för den tysta personligheten. Det är en hemsida för dig som känner att du är för blyg och tycker det sociala i skolan eller på arbetet är det jobbigaste. En plats för dig som är introvert och fått höra att du är tråkig bara för att du föredrar att sitta hemma och se film eller läsa en god bok framför att gå ut en fredagskväll. Ett ställe för dig som utvecklat social fobi och känner att omgivningen inte förstår och att det inte finns någon hjälp att få. Ett rum för dig som är starkskör och blivit kallad “överkänslig” för att du har ett rikt känsloliv. Det är även en hemsida för dig som inte faller under den tysta personligheten men som vill förstå människor omkring dig och fylla kunskapsluckor kring vad det innebär att vara tyst, blyg, introvert, starkskör och socialfobisk.

Blyga Myran vill vara en hemsida som tar upp det positiva med att vara tyst och starkskör som motvikt till samhällets negativa fokus. Så många går idag med en känsla av att de är fel för att de är mindre pratsamma, timida eller tar in mer känslor än andra. Det är på tiden att den tysta och känsliga personligheten får komma upp i ljuset och att blyga, tysta,  introverta och starksköra får räta på ryggen!

Blyga Myran är också en hemsida där man kan finna stöd och hjälp med saker som kan vara svåra när man är blyg, introvert och starkskör. Störst fokus har gruppchattarna som man kan läsa mer om under fliken Gruppchatten. I Inspirationshörnan finns även en hel del artiklar, boktips och annat som kan vara hjälpande.

Gå till Blyga Myrans hemsida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *