Bloggen pausas

bakgrundsbild-romain-guy-android-4.4-kitkat

Hej fina läsare.

Efter att ha funderat under en väldigt lång tid på hur jag vill göra med Blygmodig har jag tagit ett beslut om att helt pausa bloggen. Jag är inte färdig med denna plattform, utan har många idéer, drömmar och planer jag vill förverkliga i framtiden. Men just nu hinner jag inte med på grund av hur livet ser ut i övrigt och det känns inte som att det kommer förändras den närmaste tiden. Och då känns det som det bästa beslutet just nu, att pausa helt.

Både blogg och hemsida kommer finnas kvar men inte uppdateras. Hemsidans ”Hitta vänner/partner”-funktion kommer vara kvar och igång tillsvidare. Jag kommer inte svara på mail, enbart sådana som handlar om just ”Hitta nya vänner/partner”-funktionen.

Vill ni följa mig så finns jag på Instagram som Mucklan89 där jag skriver om allt möjligt i livet.

Var rädda om er alla blygmodiga och kom ihåg att ni behövs <3

En reaktion på ”Bloggen pausas”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *