When a flower doesn’t bloom

When-a-flower-doesn’t-bloom-you-fix-the-environment-in-which-it-grows-not-the-flower.

Sophie: Såg den här bilden häromveckan och fastnade verkligen för citatet i den. Det träffade verkligen rätt. För oss introverta är det så lätt att känna sig malplacerad, utanför och borta i olika sociala sammanhang där våra unika personligheter och beteenden inte är norm. Vi lägger skulden på oss själva: ”jag borde inte ha gått hit”, ”jag är inte lika rolig som andra”, ”jag passar inte in här” etc. Kanske borde vi försöka ändra det tankesättet till att det helt enkelt inte är rätt miljö för oss, här kan inte vi leva ut vår fulla potential.

För det är ju faktiskt inget som helst fel på oss, som vi är, utan vi har råkat bli placerade i sådana sammanhang som inte är menade för just oss. Vi måste lära oss att hitta våra sammanhang och miljöer där vi känner att vi får visa vilka vi är, på våra villkor. Miljöer där vår personlighet vattnas och får solljus så att den kan växa och blomstra =)

 

En reaktion på ”When a flower doesn’t bloom”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *