Den introvertes karta

Sophie: Det här med att ladda batterierna och få någon slags sinnesro har aldrig varit så viktigt för mig som nu, med en kandidatutbildning, deltidsjobb etc. Det blir viktigare och viktigare för mig att få vara hemma den tiden jag faktiskt inte har något inplanerat. Tid i min fristad, där jag kan göra vad jag vill för att varva ner och må bra. Det innefattar oftast lite eller ingen kontakt med nån annan människa(förutom min sambo då), och soffhäng. Till synes kanske det verkar som att jag inte gör någonting alls, men det är ju inte sant. Jag utför en massa aktiviteter som får mig att må bra – jag doppar tårna i ensamtidsjön, klappar alla katter i husdjurslandet, laddar om i eremitgrottan, sover i vilolägesregionen, djupdyker i bokhavet eller fyndar i staden av onlineshopping.

15747635_10154818551078698_5564026699312564364_n(klicka på bilden för att göra den större)

Introspektion och reflektion är nyckeln, och det som får oss introverta att koppla av. Vilka platser på kartan brukar ni besöka? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *