Hitta tillbaka till mitt inre lugn!

Foto: Elin Fredriksson
Foto: Elin Fredriksson

Elin:
Den här bilden tog jag idag för exakt fem år sedan under en luftballongfärd. Jag kunde inte förutse det då men bilden har kommit att betyda väldigt mycket för mig. I mina ögon utstrålar den stillhet och lugn med de bleka färgerna, den ensamma lilla gården och ingen människa eller rörelse så långt ögat kan nå. Samtidigt påminner den mig om en fantastiskt fin förmiddag jag hade tillsammans med mina nära och kära när vi sakta svepte över det frusna landskapet.

Under vinterhalvåret brukar jag använda den här bilden som skrivbordsbakgrund på min dator på jobbet. För mig är den perfekt att vila ögonen på under ett jobbigt telefonsamtal eller när påfrestningen av människor och ljud runtomkring blir för stor. Bilden hjälper mig att fokusera inåt och hitta tillbaka till mitt inre lugn.

 

 

 

 

4 reaktioner på ”Hitta tillbaka till mitt inre lugn!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *