Det är okej att dra sig undan en stund -även om det är jul!

Elin:

Foto: Elin Fredriksson
Foto: Elin Fredriksson

Julen är här och för många av oss förväntas det att vi ska umgås på ett sätt som vi kanske inte är vana vid. Släktingar och familjer samlas hemma hos varandra för att fira jul ihop och ofta kanske man stannar över en natt eller två. På julafton äter man julmat tillsammans under prat och skratt och sedan tränger man ihop sig i soffan framför Kalle Anka. Efter det kommer tomten och allihop samlas för julklappsutdelning. Alla är uppspelta och glada.

Visst är julen mysigt och gemytligt på alla sätt och vis. Men för somliga av oss kan det lätt bli lite för intensivt. Därför vill jag uppmana alla känsliga själar att lyssna på er själva och göra det ni mår bra av. Det är okej att dra sig undan en stund, även om det är jul. En liten paus kan hjälpa orken på traven så att även vi introverta och högkänsliga kan njuta av allt det underbara.

Med det önskar jag er alla en god och fridfull julhelg!

En reaktion på ”Det är okej att dra sig undan en stund -även om det är jul!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *