Vikten av ett hem!

hem
Foto: Elin Fredriksson

Det här hjärtat påminner mig om hur lyckligt lottad jag är som har ett varmt och tryggt hem. Ett hem där jag kan vara mig själv och slappna av till fullo, där jag kan vila och samla kraft. Som inåtvänd vet jag att det är viktigt för mig för att jag ska må bra men det betyder antagligen så mycket mer än vad jag kan föreställa mig. Tanken på att det finns människor som inte är lika privilegierade, som inte har en plats där de kan återhämta sig och finna andrum skaver inom mig.

/Elin

2 reaktioner på ”Vikten av ett hem!”

  1. Vilket fint inlägg =) Håller med om att det superviktigt med ett hem där man kan vara sig själv helt och hållet och bara slappna av och återhämta sig =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *