Omfamna höstmörkret!

stenmur1
Foto: Elin Fredriksson

Hösten är här med kyla, blåst och mörker. Ändå så tycker jag om hösten och välkomnar den. I kontrast till sommaren, med mycket sociala aktiviteter som grillkvällar, beach volley-turneringar och strandhäng, så tillåter hösten en att slå av lite på takten. Höstmörkret är som gjort för att sitt inne och kura om kvällarna. Utan dåligt samvete kan man mysa ner sig i soffan framför favoritserien med tända ljus och en kopp varmt te. Omfamna höstmörkret du också!

/Elin

2 reaktioner på ”Omfamna höstmörkret!”

    1. Åh, det gör du helt rätt i! En filmkväll mitt i veckan borde man minsann unna sig mycket oftare. Själv ska jag lägga mig under en varm filt och kolla på Bonde söker fru 🙂 Ha en finfin kväll!

      /Elin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *