Att ha känslorna på insidan!

Jag har suttit på begravning och önskat att jag kunde visa omvärlden hur ledsen jag faktiskt är. Jag har öppnat presenter på min födelsedag och önskat att jag kunde visa hur uppriktigt glad jag blev för det jag just fått.

Foto: Elin Fredriksson
Foto: Elin Fredriksson

Vi introverta visar i regel en lugn och kontrollerad sida utåt och håller våra känslor inombords. Känslorna finns där, hela registret, men ibland är det som om vi sluter oss och har svårt att förmedla dem utåt. Det gör att vi i sociala sammanhang säkert kan uppfattas som likgiltiga många gånger. Men det är så vi instinktivt fungerar och inget vi kan ändra på. Jag har slutat klandra mig själv och tänker istället att det är sån jag är och det är helt okej.

/Elin

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *