Elin: Fotosamarbete på Blygmodig

Vet ni att idag har jag förmånen att få berätta om ett ytterligare samarbete här på Blygmodig! Det är nämligen så att Elin, som ska få presentera sig nedan, kontaktade mig om att göra ett samarbete kring hennes bilder med fokus på tystnad och inåtvändhet. Jag blev så glad av frågan och jag är väldigt glad över att få dela detta med er! Men nu ska Elin själv få berätta lite mer om sig själv /Helena
0
Hej alla!
Jag heter Elin och jag har fått förmånen att göra lite fotoinlägg här på Blygmodig. Som ni säkert redan gissat så är foto ett stort intresse som jag har. Jag älskar att uttrycka mig i bilder. Jag är även ett stort fan av klättring, hemmamys och att laga god och nyttig mat.

Som person är jag introvert och i viss mån högkänslig. Utöver det är jag en grubblare, som speciellt nattetid tänker alldeles för mycket 🙂 Målet med mina bilder här på bloggen kommer vara, att med värme och glimten i ögat, spegla min syn på dessa fina egenskaper.

På återseende!
/Elin

En reaktion på ”Elin: Fotosamarbete på Blygmodig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *