Min tågluff

Turquoise sea of Hvar island

Idag är dagen här. Jag ska resa på min tågluff ut i Europa. Helt själv. En del av er minns kanske att jag skrev om min längtan efter denna resa tidigare i somras? Jag visste helt ärligt talat inte om den skulle bli av. Men nu sitter jag här i mitt kök med massa fjärilar i magen, det är söndag när jag skriver och jag ska resa imorgon (idag för er).

I skrivande stund tycker jag inte att idéen är särskilt bra, jag är känslig och orolig och jag önskar att jag bara kunde stanna hemma i tryggheten. Men som tur är finns ju allting kvar och om knappt två veckor är jag här igen med massor med nya erfarenheter och möten i bagaget. När jag väl är på väg vet jag att fjärilarna i magen kommer ändra känsla och skapa pepp och förväntan. Jag försöker åtminstone intala mig det just nu för att inte helt bli panikslagen av alla känslor.

Venedig-rialtobron

Imorgon bär det i alla fall av mot första destinationen Kroatien. Jag är framme på tisdag och senare på resan ska jag hinna med både Venedig och Berlin. Ganska häftigt ändå. Jag kommer förhoppningsvis skriva något på bloggen (Sophie bloggar som vanligt så inlägg finns att se fram emot!) men mest hänger jag förmodligen på Instagram (ni hittar mig som Mucklan89).

Önska mig nu stort lycka till och ta hand om er<3

4 reaktioner på ”Min tågluff”

  1. Du är så modig! Tror du kommer ha det fantastiskt bra och komma hem med massa fina minnen och erfarenheter. Lycka till och ta hand om dig! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *