Vill du hjälpa mig med Blygmodig?

cropped-thumb_IMG_2233_1024

Hej alla fina läsare. 
Det finns en frustration i mitt hjärta. Att brinna för Blygmodig men samtidigt inte ha energi eller tid till det som det förtjänar och kräver. Just nu arbetar jag heltid med sommarlovsaktiviteter för ensamkommande ungdomar i vår kommun och det är jätteroligt men tar mycket tid och jag blir trött. Det gnager i mig att jag inte lägger tid på blogg och hemsida eftersom jag känner att det budskap som Blygmodig står på är så viktigt att få ut till alla som behöver höra. Jag tänker på mig själv när jag var tonåring och hur mycket självhat jag hade kunnat slippa genom att få höra att det är okej att vara blyg. Att någon hade sagt att det finns många styrkor med att vara introvert och försiktig hade kunnat leda till att jag blev min egen vän mer. Jag vill ge den möjligheten till fler. Men som det är nu hinner jag inte på egen hand.

Därför vill jag höra mig för om det finns någon själ därute som skulle vilja hjälpa mig och stötta upp Blygmodig under en kortare period (kanske längre)? Jag vet inte riktigt hur det samarbetet skulle se ut, utan tänker att det kan diskuteras beroende på vad personen det gäller själv tycker är roligast. Dig som jag söker ska vara blyg och gärna introvert samt dela de värderingar kring blyghet, försiktighet och introversion som Blygmodig står för (att det är styrkor). Du ska tycka om att skriva samt vara kreativ. Du ska tycka om att arbeta för dig själv men också att samarbeta två och två. Arbetet är volontärarbete och vi bestämmer tillsammans hur många timmar per vecka det ska handla om.

Det finns mycket att göra kring att lyfta blyghet och tystlåtenhet som något positivt så jag tror att vi skulle kunna få det mycket roligt tillsammans! Om detta låter intressant tycker jag att du ska maila mig på: blygmodig@gmail.com och berätta mer om dig själv.

6 reaktioner på ”Vill du hjälpa mig med Blygmodig?”

  1. Åh, jag skulle så gärna vilja vara en del av Blygmodig. Är blyg, introvert, kreativ och älskar att skriva, och framförallt känner jag väldigt starkt för blygas rätt att vara sig själva. Det som fattas i mig är tyvärr samma som hos dig, tid och ork. Om det skulle finnas utrymme för att göra enstaka blogginlägg om blyghet vid tillfälle ställer jag dock gärna upp :). Hoppas du hittar någon som kan hjälpa till, sidan är så viktig och jag är så glad att den finns.

    1. Hej Savanna! Vad roligt och höra att du vill vara en del av Blygmodig 🙂
      Jag tycker det vore väldigt intressant och roligt om du är intresserad av att hoppa in som gästskribent ibland, det skulle berika bloggen mycket! Hör av dig om du fortfarande är intresserad av det 🙂 Önskar dig en fin kväll. /Helena

  2. Jag har funderat på detta länge nu, och skulle gärna hjälpa till på något sätt. Med vad vet jag inte. Jag gillar att skriva och har en hel del tankar angående blyghet som jag skulle vilja dela med mig av. Men hur skulle du vilja ha hjälp? (om du fortfarande vill det vill säga)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *