Bloggen fyller 4 år och skrivsug

Idag såg jag att bloggen fyllde hela fyra (!) år igår. Jag tänkte att det inte kan vara möjligt men det stämde visst. Det, tillsammans med att mitt skrivsug sakta med säkert kommer tillbaka, tänkte jag fira med ett blogginlägg!

giphy-2

När man firar, oavsett vad det är, anser jag att en happy-dance är obligatorisk. Så här på internet kör vi en i gif-version!

Som ni vet har jag inte mått särskilt bra denna senvinter och vår. Det har hänt saker både privat och i mitt jobb som gjort att jag inte haft ork mer än till att få vardagen att gå runt. Men nu, i takt med att solen kikar fram mer, har jag känt en svag förhoppning och aning om att jag kanske mår lite, lite bättre. Det har blivit tydligare den sista tiden eftersom jag börjat få plats med tankar på Blygmodig och känt en längtan efter att ge det mer tid i livet. När jag känner ett sug efter mina drömmar börjar jag också känna igen mig själv lite bättre. Det har varit ganska tomt utan denna plattform och jag inser nu hur mycket jag saknat dialogen med er, mina fina läsare!

Bara av att skriva detta lilla inlägg känner jag mig än mer peppad och taggad på att komma igång med blogg och andra blygmodiga projekt. Jag tar det i den takt allt känns rätt, men från och med nu tänker jag att bloggen ska uppdateras betydligt oftare än de sista två månaderna. Hur ofta det blir märker vi!

Hur har ni haft det den sista tiden?<3 Har ni stött på några blygmodiga utmaningar? Jag tänkte berätta om en stor social utmaning jag kämpar med just nu lite senare i veckan. Hoppas ni får en fin vecka!

6 reaktioner på ”Bloggen fyller 4 år och skrivsug”

 1. Grattis! 🙂 Vad kul med en uppdatering 🙂 Min största blygmodiga utmaning senaste tiden är jobbsök. Det är inte det lättaste att framhålla sig själv och sina kunskaper, bland många som är mer framåt och har lättare för att ta för sig. Har du kanske något litet tips på hur du gick till väga i ditt jobbsökande?
  kram

  1. Hej och tack Camilla! 🙂
   Ja, jobbsök är ju ett gissel. Utifrån mitt eget har jag dock inga bra råd att ge eftersom jag jobbade som vikarie och sedan, eftersom det akut behövdes personal, fick börja på direkten på en fast tjänst. Så jag sökte tjänsten men visste redan innan att jag skulle få den.

   Men jag brukar tänka att man ska fokusera på det som gör att en ”står ut” som introvert och försiktig och trycka på de fördelarna som det ger. Jag brukar exempelvis vara mån om att trycka på att jag är duktig på att se människor och är en god lyssnare.

   Jag önskar dig stort lycka till! Tack för att du delade med dig 🙂
   Kram, Helena

 2. Nu blir texten lite torftig. Men bättre torftig än ingen alls!

  Ett gammalt valspråk/uttryck är:

  ”FÖR KONUNG OCH FÄDERNESLAND! ”

  De orden ska symbolisera plikt, stolthet och självuppoffring. Istället för de orden kan man ju tänka de här istället:

  ”FÖR BLYG OCH MODIG!”

  Förvisso låter det vid en första anblick kanske något löjligt. Men tänker man efter så har de också i grunden den symboliska betydelsen plikt, stolthet och självuppoffring.

  Nästa gång du känner dig deppig kan ju tänka ”För Blyg och Modig!”. Kanske lättar det upp humöret.

  Tack för en intressant och mycket välbehövlig blogg i denna extroverta värld.

  1. Hej Filosofen!
   Haha, vad bra att du ser det så, att en torftig text är bättre än ingen!

   Tack för ditt tips, jag tycker det var bra och ska absolut testa det och se om det fungerar 🙂

   Roligt att du gillar bloggen, det gör mig alltid så glad att få höra!

   Ha en fin kväll!
   /Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *