Det blev tyst

Jag skriver ofta om tystnad på bloggen. Men jag tror aldrig jag själv varit tyst så här länge här. Det har hänt en del ganska omvälvande saker i mitt liv som gjort att jag helt enkelt inte orkat blogga. Nu tycks det som att saker börjar lugna ner sig, vissa löser sig till och med och andra kanske gör det om ett tag. Jag mår fortfarande inte bra men har börjat känna mer sug efter att skriva och dela med mig av saker.

Bland annat har jag dammat av mitt instagram-konto som jag tänkte försöka använda som en halvöppen dagbok där jag kan dela både viktiga och oviktiga saker som händer i livet. Till skillnad från bloggen fokuserar jag inte om något särskilt tema. Jag tänkte inte heller försöka bry mig massa om hur jag formulerar mig utan vill att det ska få vara en kravlös zon nu när jag mår lite sämre. Ni får gärna följa om ni vill, jag heter Mucklan89.

Jag vet inte om jag kommer börja blogga igen just nu. Såklart kommer jag göra det en dag, men jag vet inte om det blir nu snart eller om ett tag. Vi får se helt enkelt.

Ta hand om er<3.

5 reaktioner på ”Det blev tyst”

  1. Åh jag tänkte höra av till dig tidigare dag och bara kolla hur det var. Förstod att något måste ha hänt, och det är nog många med mig som undrat. Fint att du orkade blogga och meddela för även om vi inte känner varandra så finns det ju en sorts länk emellan oss. Skickar varma kramar, ta hand om dig och låt det ta den tid du behöver. Allt gott Erika

  2. Hej.

    Precis hittat hit och läst en hel del tack för du sätter text på en del funderingar man haft och jag inser att nej det är inget fel på mig som slutat jaga prylar och status.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *