Frågestund

Jag tänkte att vi kunde köra en frågestund här på bloggen. Det har jag aldrig testat förut och det är förmodligen för att jag varit rädd för att jag inte skulle få några ;). Men nu håller jag tummarna att någon vänlig själ plitar ner iaf en liten fråga så jag slipper skämmas allt för mycket.

Ni får fråga om vad ni vill egentligen! Någon kanske har ett socialt dilemma den grubblar över, eller så undrar någon vad jag har för morgonrutiner eller något helt annat :). Jag svarar på frågorna i slutet av veckan tänkte jag!

Hoppas ni har en fin onsdag!

9 reaktioner på ”Frågestund”

 1. Superbra idé!
  Har du några smarta introvert-tips till vardagen?
  Till exempel hur man kan få vilopauser eller stunder för sig själv på jobbet utan att man verkar avståndstagande eller konstig.

 2. Kul!!

  Hur ser din perfekta dag ut ftån morgon till kväll?

  Vad är dina drömmar för Blygmodig?

  Vilka är dina förebilder i livet?

  Kram på dig!

 3. Har du några tips på hur man som introvert hanterar ”mingelsituationer” inom jobbet? T.ex nätverka och knyta nya kontakter när man känner sig så obekväm i den situationen.

  Har du några tips på hur man som introvert och hsp undviker att älta saker tyst för sig själv? Hur svårt ska det vara att släppa det och gå vidare?!

  Vet du om det finns någon skillnad mellan introverta och extroverta när det gäller behovet av sömn?

  Var är ditt drömresemål och varför?

  Om du lyssnar på podcast, kan du tipsa om dina favoriter?

  Jag skulle gärna vilja läsa ett eget inlägg med dina reflektioner på grundskolan och att vara just introvert och hsp. Tänker att normen idag är att vara extrovert och att man som elev inte alltid har kommit i kontakt med begreppen intovert och hsp. Däremot känner de flesta barn till ordet blyg, vilket ofta har en negativ klang i skolvärlden där man hela tiden ska prestera och visa fram fötterna. Just att få kunskap om begreppen och inte känna sig ensam betyder så mycket. Grundskolan är en tuff period för ett introvert, högkänsligt och blygt barn om vuxenvärlden inte visar förståelse för just den personligheten. Som sagt skulle gärna vilja ta del av dina reflektioner kring detta ämne ?

  Det blev många och en del långa frågor… Tack för en bra blogg!!

 4. Jag ser det som du börjat med som oas i en värld av öken för oss människor som inte riktigt passar in och tror behovet av skapa fler oaser och egna små världar i verkligheten är enormt. Du har 380 följare nu men behovet av samhörighet, vänskap och umgänge på vårat vis torde vara enormt, det jag försöker säga är att varför skulle du inte ha 38 000 följare inom ett år?

  Därför undrar jag vad din ambition med blygmodig är och om du skulle motsätta dig att blygmodig blir en betydligt större plattform för oss som söker andra sätt att umgås, arbeta och leva på och i så fall varför?

  Ditt initiativ är superviktigt och jag inspireras över att du tagit steget att göra det du gör.

  /Henke

 5. Jag undrar om du har några råd på hur man kan göra när man blir väldigt blyg, stel, förlorar halva sig själv utan att se det som ett socialt ”misslyckande” Utan att bli pytte liten och förlora sin stolthet, värdighet och personlighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *