Tysta peppen

Hejhej. Efter min bloggboom blev det en oplanerad bloggtystnad här. Jag har inte mått så bra och haft dåligt med inspiration till vad jag ska skriva om. Ni vet när man känner sig ganska energilös och egentligen inte vill göra så mycket alls förutom att äta choklad och se på serier? Lite så har jag känt. Men tysta peppen kör jag på med som vanligt så får vi se hur det blir med bloggandet veckan som kommer. Jag funderar på att köra en frågestund så fundera gärna om ni har något ni undrar över!

Denna veckans tysta pepp blir helt i video-tips-form, hoppas ni gillar!

Åh, igenkänningsfaktorn på detta klipp är SÅ hög! Scenen när Keyyo kommer hem och bara njuter, haha, det är så jag ser ut efter intensivt umgänge 😉

Denna finfina video har jag publicerat för länge sedan men den behövs tipsas om igen för att den är så himla briljant! Hur man gör för att faktiskt kunna njuta av att vara ensam<3

Jag älskar Anna Akana, hennes humor är nästan spot on på min och när jag hittade hennes Youtube-kanal i december satt jag och skrattade rakt ut många gånger. Denna video om social ångest är bara så klockren!

Sist men inte minst en party-survival-guide för introverta! Hur gör man egentligen för att överleva en fest eller social tillställning som introvert? Kika på videon och ta reda på det!

Önskar er en fortsatt fin vecka 🙂

 

4 reaktioner på ”Tysta peppen”

 1. Läste i dina tidigare inlägg om det här med ”trygghetszon” och att du flyttat till en ny lägenhet. Efter att ha bott i mitt föräldrahem håller jag själv på att flytta till en ny lägenhet och är nu i färd att inreda min nya ”trygghetszon”. Tanken är att jag ska flytta in efter denna helg. Och som jag redan har kommit underfull med är ens närmiljö väldigt, väldigt viktig för den egna möjligheten att kunna ”ladda upp batterierna”.

  Mitt gamla hem är/var ingen god plats för återhämtning. Det var heller ingen god plats för någon som mig som tycker om grunna på saker och ting. Mitt rum var en deprimerande blandning med grå tapeter, ett gammalt kontorsskrivbord, furuhyllor, säng i metall etc. Mina föräldrars övriga hem ser/såg väl inte så mycket bättre ut.

  Alla mina gamla möbler har jag nu slängt ut. I min egen lägenhet kör jag istället på vitmålade väggar, möbler som är vita och enkelt viktorianska, gardinstänger och sängram i antik mässingsfärg och röda mattor i orientalisk stil. Jag ser starkt framemot att i denna ljusa och enkla men likväl vackra miljö kunna grubbla för mig själv.

  Du kanske kunde göra ett inlägg om din egen trygghetszon kanske?

 2. Hej Grubblaren och tack för din väldigt intressanta kommentar 🙂
  Spännande att det är fler som är på resan att flytta och hitta sitt ”eget” där man kan ladda sina batterier. Jag håller verkligen med dig om att det är så himla viktigt att ha en bas, en oas, där man som introvert kan återhämta sig. Och jag tycker det låter som att du har en tydlig och härlig idé om hur du vill att just din sådana oas ska utforma sig. Jag håller alla tummar för att du blir nöjd med din lägenhet och att du får massvis med tillfällen för återhämtning och grubblerier i den!

  Tycker att det låter som en rolig idé att skriva om min egen trygghetszon, det ska jag klura vidare på och så dyker det upp ett inlägg när jag funderat färdigt 🙂

  Önskar dig en fin dag!
  /Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *