Tysta peppen

Hej på er! Nu har jag hunnit bo in mig lite i min nya lägenhet. Det är mycket kvar att fixa med innan jag fått till det som jag vill ha det, men tänker att jag får ta det lite pö om pö. Nästa sak som måste fixas är ett matbord, det känns ganska tomt utan det och är relativt opraktiskt också. Jag vill ha ett runt i trä allra helst. När det blir lite mer ordning här tänkte jag visa er hur jag har det! Men nu, Tysta peppen<3

orwell-cabin-bed-by-alvaro-goula-and-pablo-figuera-2-830x552

Åh, alltså denna soff-koja känns ju som skapad av en introvert, eller hur? Tycker den ser hur mysig ut som helst att krypa in i och läsa en bok eller ta sig en eftermiddagslur.

New Research Says Overthinking Worriers Are Probably Creative Geniuses

Glad nyhet till alla oss som grubblar och vrider och vänder på saker mycket; Vi kan tydligen vara genier! Enligt ny forskning är det en styrka att grubbla och oroa sig över problem eftersom det kan leda till att man försöker finna lösningar som kan ha stor betydelse för vår värld. In och läs vetja!

When-Should-Parents-Encourage-Cautious-Children-SOURCE_Stocksy

Många föräldrar med oroliga och försiktiga barn funderar nog kring om och när de ska pusha på och när de ska ligga lågt. Denna välskrivna artikel på Quiet Revolution tar upp ämnet på ett klokt sätt!

Hot-to-unfollow-on-Twitte-008

En väldigt intressant artikel om dilemmat att avfölja och att ta bort vänner på sociala medier som Facebook. Artikelförfattaren skriver bland annat att det inte är naturligt för människan att hålla kvar vid gamla relationer, som ändå dött ut, såsom vi gör på Facebook. Bra läsning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *