Musiken jag lyssnar på

När jag, som nu, är inne i en period där det händer mycket omkring och inom mig lyssnar jag väldigt intensivt på musik. Jag vill ha låtar som jag känner mycket av när jag lyssnar på dem så att jag på det sättet kan kanalisera ut känslorna. Det blir som en mini-terapi-session och helt seriöst blir allting lite lättare att hantera. Jag tänker mig att många av er känner igen er i denna strategi för att inte bli överväldigade av känslor och vill därför dela med mig av den musik jag just nu använder som terapi-musik<3.

Duvchi – When the winter. Jag föll pladask för Duvchi när jag hörde hans låt ”Turtleduves” och har sedan dess lyssnat frenetiskt på alla hans låtar. Men denna är en av de som går på repeat just nu och jag bara älskar den.

Gina Dirawi – Love. Gillar Gina skarpt sedan hon hängde på Youtube och gjorde sketcher. Tyckte även mycket om båda hennes program på SVT. Låten Love är sådär skönt soft och avslappnande och gör att jag andas lite djupare.

Sabina Ddumba – Effortless. Jag måste väl vara sist på bollen med den här låten för den var ju jättepopulär för ett tag sedan? Älskar i alla fall Sabinas röst och känsla i denna låt. Den gör mig glad.

Ana Diaz – Fyll upp mitt glas. Alltså, Ana Diaz nya album ”Lyssna del 1” är SÅ BRA. Ni bara måste lyssna på det för det är svensk musik på topp. Just denna låt har varit min pepp-låt ett tag för att jag gillar känslan i den och just textraden ”Se mig här är jag” fångar mig alltid på något vis.

Vilka låtar är era terapi-låtar just nu? Dela gärna i kommentarsfältet!

2 reaktioner på ”Musiken jag lyssnar på”

 1. Å håller med dig! Faktiskt två av mina favoriter just nu, Duvchi och Ana Diaz.:) Fina röster och texter.

  Annat som är bra:

  Dawn Richard – Choices Interlude – Har varit min pepplåt ett tag nu som stärkt mig i motiga stunder. Och en påminnelse om att den viktigaste personen i mitt liv är jag☝️?

  Frida Hyvönen – Terribly dark –
  älskar hennes texter, mycket humor och ironi och mörker ibland. Gillar denna mycket nu – ger kraft!

  1. Åh, tack A för tipsen! Kul att du också gillar Ana Diaz och Duvchi 🙂

   Älskar ditt tips om Dawn Richard, den låten har jag redan hunnit lyssna på många gånger idag. Riktigt bra! Så fin pepp att påminna sig själv om, att välja sig själv<3

   Frida Hyvönen ska jag också ta och lyssna på nu bums. Tack igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *