Tysta peppen

Ny vecka och jag fortsätter med min blogg-boom här på bloggen! Vad tycker ni om den hittills? Är det något ni skulle vilja att jag skrev om?

När jag skriver detta är det söndag kväll och jag ser fram emot att jobba imorgon efter att ha varit borta fyra dagar. Jag har länge haft svårt och tro att det finns sådana ”vanliga” jobb för mig, som man liksom längtar till. Fint att ha hittat ett. Dessutom ska jag flytta på tisdag och det är jag också himla pepp på! Ska bli UNDERBART med en egen lya<3. Känns som att det kommer bli en bra veckoinledning för min del! Hoppas på att sprida en hög med pepp till er som läsare genom dessa fyra tips:

4254292825

En läsare delade denna artikel på min Facebook-sida härom dagen och skrev ”En blygmodig till?” Jag blev såklart nyfiken och kollade in artikeln som handlade om en barnteater, Prinsessan på ärten, där man försöker lyfta styrkorna med att vara högkänslig. I den finns det en karaktär som heter Blygmodig! Teatern tycks gå i Örebrotrakten så bor du där och känner någon minimänniska du kan dra med dig tycker jag du ska gå.

thumb_Skärmavbild 2016-01-31 kl. 11.20.03 em_1024

Åh, vilken hög igenkänning när Linus Jonkman beskrev detta scenario på sin Facebooksida… 😉

header_SIZED-Lauren-C-3888834634_a5635cf162_o

Jag tror inte jag är ensam om att använda musik som katalysator när känslorna blir för mycket. Det värsta jag vet är att vara känslomässigt överbelastad och inse att jag inte har med mig mina hörlurar… I denna intressanta artikel presenteras forskning som förklarar varför ledsamma kärlekslåtar och högljudd musik kan hjälpa oss på olika vis. Riktigt bra!

IM-LISTENING-STOP-LOOKING-AT-ME-The-Grumpy-Introverts-Advice-on-Making-Friends_SOURCE_stocksy

På Quiet Revolution kan man numera få råd av ”The grumpy introvert”, Jennifer Mattern, och när jag läste detta svar på en läsarfråga om hur man får vänner skrattade jag flera gånger. The grumpy introvert är faktiskt ganska grumpy, eller vresig på svenska, men med en glimt i ögat och full av värme.

Hoppas ni får en fin start på veckan kära läsare<3. Vi hörs imorgon igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *