Blogg-boom

bokeh-lights-298305_960_720

Kära ni! Som en del av er kanske minns skrev jag i December om att jag skulle berätta om mitt större projekt nu i Januari. Det blir inte riktigt så eftersom jag börjat ett heltidsjobb som är himla roligt men som tar en del energi så här i början. Den sista tiden har jag dock haft ett enormt blogg-sug och därför tänkte jag testa på att höja frekvensen av blogginlägg under en tvåveckorsperiod framöver. Jag är sugen på att utmana mig själv och vill gärna nå ut till ännu fler. Det jag kommer testa på är att leverera ett blogginlägg varje dag istället för enbart tre per vecka! 🙂

Jag har redan planerat en del kring vad jag ska skriva om men ni får hemskt gärna hjälpa mig med inspiration! Vill ni kanske ha en frågestund? Eller att jag förklarar varför telefoner inte riktigt är mina vänner? Skriv i kommentarerna!

Vi hörs imorgon 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *