Tysta peppen

Hejhej på er! Jag vill börja med att skriva att jag är så himla glad och tacksam för er läsare, ni gör denna plattform till en peppig, varm och fin plats att hänga på. Det ger mig massor med uppmuntran när ni skriver kommentarer och gillar inlägg på Facebook<3. För mig är det här en plats jag hämtar mycket energi ifrån och det känns så fint, så fint! För att ge tillbaka kommer här en till omgång av Tyst pepp 🙂

thumb_Skärmavbild 2015-12-21 kl. 10.27.14 fm_1024

Underbara Clara är nog den blogg jag följt allra längst och hon skriver ofta välskrivna och träffsäkra texter om viktiga ämnen. Förra veckan skrev hon så himla igenkännande om fester och avsaknaden av behovet att gå på dem. Som introvert föredrar man ofta att umgås i lugn och ro på tu man hand, för att nå de där djupare samtalen.

Introvert-Party-Survival-Cover

Men misströsta inte ni som har en fest inplanerad i kalendern! Michaela Chung, skaparen av Introvert Spring, kommer här till er räddning. Hon har nämligen skapat en gratis e-bok där hon ger sju riktigt bra tips till oss introverta som vi kan ta till när vi ska på en fest. Lusläs denna och du kommer känna att festen inte alls känns lika omöjlig att klara av längre 🙂

12-Gifts-Of-Introversion-Infographic

På tal om Michaela Chung, så har hon även skapat en finfin infographic som handlar om de 12 gåvor som introverta har. Eftersom många av oss tysta tenderar att vara väldigt självkritiska tycker jag att vi i juletider som det är nu ska passa på att påminna oss själva om dessa. Vill du läsa mer om gåvorna klickar du här.

love-yourself-website

Jag tycker vi fortsätter på peppa-sig-själv-temat. I denna artikel skriver författaren om att vi är många som i juletider öppnar våra hjärtan och tar hand om andra i vår omgivning. Hen kallar detta för att vi tar fram ”the heart hero”, hjältehjärtat på svenska. Det är oerhört fint att se medmänskligheten och värmen. Men vad som också är viktigt är att ta hand om sitt ”hero-heart” och uppskatta sig själv, något som vi får tips på i artikeln. In och läs!

Nu önskar jag er en fin vecka och hoppas verkligen att julen inte blir stressig utan lugn och rogivande för er. Läs böcker, virvla in er i era egna tankar och drömmar, ät god mat och umgås med de ni älskar<3.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *