Energi, expressen-intervju och klappspaning

Efter att ha varit trött, så trött, mest hela hösten så började jag tidigare i veckan att äta multivitamin. Jag tycker mig redan känna effekt då jag inte är helt död när jag vaknar längre, vilket känns ganska trevligt som omväxling. Eftersom det händer en hel del för mig just nu, som jag kommer berätta om lite längre fram, så vill jag ha all den energi jag kan få. Jag tänker också att apelsin är bra och har klämt i mig ett antal de sista dagarna, haha, de är så himla goda just nu!

thumb_IMG_20151212_112634-1999029882_1024
Ursäkta den pixliga mobilbilden, min kamera ligger på laddning…

Idag började jag dagen med att pälsa på mig och vandra till affären för att köpa lite gott och en Expressen. Tidigare i veckan blev jag nämligen intervjuad av Monica Sandberg om Blygmodig. Det var en trevlig intervju och slutresultatet tycker jag mycket om! Förhoppningsvis kommer den upp på webben så småningom, då delar jag den här, om inte ska jag se till att fota av den ordentligt så att ni kan ta del av den. Så himla roligt att få komma ut med detta budskap<3.

Jag tänkte börja spana efter julkappar till de blyga, tystlåtna och känsliga idag. Två år i rad har jag nu tipsat er om fina julklappar till dessa personligheter, förra årets kan ni kika på här. Har ni några tips som ni tycker jag borde ta med? Inlägget med klapp-tips kommer upp nästa vecka så håll utkik på bloggen!

Önskar er alla en lugn och rogivande lördag<3.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *