Vlogg: Tips för lunch- och fikarasten

Efter mycket möda och strul kommer här en vlogg lastad! Denna gång är det bättre bild, men lite brusigt ljud så jag har lagt in låg bakgrundsmusik för att ni ska slippa det värsta suset. Temat för den här vloggen är tips till fika- och lunchraster. Hur kan man tänka för att vara social på ett sätt som funkar med våra mer försynta personligheter? Jag delar med mig av fyra olika strategier som jag tycker har funkat för mig och som jag hoppas ni kan ha användning för. Jag tycker fortfarande att sociala sammanhang som är otydliga och flytande, som fika- och lunchraster, är svåra, men med hjälp av dessa strategier går det lite lättare nu.

Jag hoppas ni gillar den! Berätta gärna vad ni tycker i kommentarerna!

10 reaktioner på ”Vlogg: Tips för lunch- och fikarasten”

 1. Jättebra tips, sätt att göra som jag inte tänkt på men ska prova! Speciellt att välja vissa dagar att vara mer social på, det gör jag nog mer omedvetet då jag ”skriver om min dag” på morgonen, t ex idag är jag social, glad, lugn. Jag brukar välja social de dagar då jag har såna saker som möten eller sammankomster inplanerade.

  Om jag får önska lite ämnen som du kan skriva/prata om…
  -När man söker nytt jobb, hur ärlig ska man vara (jag menar man vill ju stå för den man är, men hur många kommer egentligen att vilja anställa en som ärligt berättar att man är blyg, tyst, introvert…)?
  – Tips för att inte hamna i tankarna ”Jag är så dålig som inte kan vara social/pratsam/glad/öppen etc. Tycker att jag faller in i det med jämna mellanrum, alldeles för ofta.

  Kram och tack för klokheter!

  1. Hej Lotta!
   Kul att du gillade tipsen!
   Vad smart att välja social de dagar du har möten, så att man blir lite mer inställd på det och så kanske det inte tar riktigt lika mycket energi från en.

   Tack för tips om saker att skriva/vlogga om! Det är alltid uppskattat :).

   Kram på dig!

 2. Åh dina vloggar är så himla fina, bra och lugnande. Tack!

  (Tyckte för övrigt det var mysigt med musiken, och vilken fin vägg i bakgrunden!)

  1. Men tack fina du, vad glad jag blir! 🙂 Musiken kommer jag nog fortsätta med, för som du skriver blir det lite mysig stämning. Åh, väggmålningen har min syster (och jag, fast väldigt lite) målat i mitt ”barndomsrum”, så tack<3! Hoppas du har en skön helg :).

 3. Bra! 🙂 Gillade tipsen mycket.

  En tumme upp för musiken i bakgrunden. Tyckte det gav en behaglig inramning åt klippet som gjorde det skönt att lyssna på. Så lite lugn, stämningsfull musik får du gärna i de nästkommande vloggarna också 🙂 🙂

  1. Tack Elin, vad kul att du gillade tipsen!

   Ja, det blir nog att fortsätta med musiken, tycker också det blir lite lugn och mysig stämning då 🙂 Hoppas du har en fin helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *