Lägesuppdatering

Hej på er fina läsare!
Här kommer en liten uppdatering om vad som sker i mitt och bloggens liv, en lägesuppdatering med andra ord. Jag hade planerat så himla bra för denna bloggvecka men först försvann ett textinlägg jag hade förberett och idag har inte videoinspelningen varit min grej, alls. Jag tror jag spelat in vloggen tre-fyra gånger nu och efter jag varit klar upptäckt att det antingen är oskärpa videon igenom (vilken jag dubbelkollade precis innan…) eller att ljudet är osynkat (!) med bilden. Så nu ger jag upp för idag. Imorgon ska jag jobba på mitt extrajobb men förhoppningen är att kunna leverera en ny vlogg på söndag eller så.

Helgen som var skulle det ha varit Skaparhelg, men jag fick ställa in den på grund av sjukdom. Jättetråkigt eftersom det är något jag sett fram emot hela hösten. Men jag är redan på gång med att planera inför en skaparhelg till våren, förmodligen blir den i mars. Jag kommer berätta mer om den när jag har lite bättre koll på vilken helg det blir.

Men trots sjukdom och en väldigt tyst blogg denna vecka så händer det mycket med Blygmodig bakom kulisserna. Jag arbetar med något som jag förmodligen kommer kunna presentera för er i Januari och det ser jag så himla mycket fram emot! Att få syssla med sitt hjärteprojekt så mycket som jag gör just nu är något jag är så tacksam för. Blir spännande att snart få dela med mig mer med er!

2 reaktioner på ”Lägesuppdatering”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *