Tysta peppen

Veckan har redan kommit igång och nu är det mörkt och kväll. Jag har startat min vecka med att testa en ny morgonrutin. Tidigare har jag mest bara gått upp och startat med mina göromål, vilket innebär att sitta vid datorn, något som inte känns som en optimal start. Om denna nya rutin är något jag trivs med kan jag berätta mer om den längre fram. Det känns lovande i alla fall. Hoppas ni haft en skön start på veckan ni också! Nu kör vi på med lite tyst pepp tycker jag.

12250109_417364701797304_3479236782397412813_n

Den här bilden såg jag på Facebook igår, alltså nästan mitt i prick. Nästan eftersom jag inte dricker alkohol. Pimplar dock väldigt mycket Loka Crush för tillfället…

color_animal

I denna fina artikel skriver skribenten om skillnaden mellan empati och medkänsla. I den trasiga värld vi lever i idag behöver tala mer och ännu mer om just dessa egenskaper. De behöver lyftas som viktiga grundpelare i vår kamp mot hat och mörker. Viktig och fin artikel!

tumblr_mopkjpFTEf1qc54aio5_1280-e1426377746668

Lucie Bryn är en mycket begåvad och introvert tecknare som jag tycker ni ska spana in. Hon har gjort flera små serier som berör hur det är att vara introvert i en extrovert värld. Klicka på bilden för att komma till hennes alster!

________________________________________________________________

Jag skriver en hel del om att det är viktigt att acceptera sig själv som man är, att omfamna sin personlighet och bli sin egen vän. Förra veckan hittade jag en fin artikel som berör ämnet att låta alla sina känslor finnas. Något jag tror är en viktig del för att börja jobba med sig själv istället för mot. Att bara låta allt som bubblar upp få finnas där och inte skjuta undan det. John Amodeo, författaren av texten, skriver om hur vi kan göra för att acceptera alla våra känslor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *