Den blygmodiga… vloggaren!

Jag vet inte om jag har blivit helt knäpp eller vad det är som hänt för jag har fått för mig att jag ska börja vlogga* på bloggen…? Haha, ”en blyg bloggare som ska vlogga?” kanske ni tänker nu, ”är inte det lite motsägelsefullt?” Ehh, ja, det går inte riktigt ihop i mitt huvud heller. Och det känns läskigt, ovant och som att jag kan komma att göra ett rejält magplask. Typ såhär:

Awkward-hello-gif

MEN samtidigt kan jag inte komma ifrån att jag tycker det verkar himla spännande och roligt! Så jag tänker testa att ge mig ut på oprövad mark, kanske blir det helt awesome?

excited-baby

Så, nu vill jag veta, vad vill ni att jag vloggar om? Har ni något ni grunnar över som jag skulle kunna prata om? Vill ni ha tips på hur man kan hantera livet som blyg, introvert och högkänslig? Mina tankar om att downshifta/leva enkelt? Eller kanske något helt annat? Jag är öppen för förslag!

Första vloggen kommer upp när jag fått hem min mikrofon och samlat ihop en hög med mod. Och jag kan väl hinta om att det är varmt välkommet med pepp, haha<3.

*Vlogga är alltså att man postar videos av sig själv där man pratar om olika ämnen istället för inlägg med enbart text och bilder.

6 reaktioner på ”Den blygmodiga… vloggaren!”

  1. Heja dig! Jag tycker det är en jättebra idé! Skulle vara kul att se mer av personen bakom Blygmodig så att vlogga tycker jag är klockrent. Om man får önska ett ämne så skulle jag vilja ha tips och råd för hur man kan förbättra sin situation på jobb när man som introvert jobbar i kontorslandskap där kunskap och vilja att förstå olika personligheter (egenskaper/behov) är väldigt begränsade bland kollegorna och chefen.

    1. Tack Elin, vad roligt att du gillar idéen så mycket! 🙂 Och vad bra att du önskar ett ämne, det är ett viktigt dilemma, det ska jag absolut klura på!

  2. Vilken fin hemsida du har skapat! 🙂 Jag tycker absolut att du ska vlogga och gärna om högkänslighet, att vara introvert och blyg, men framförallt blyghet då jag tycker att det är svårast att hitta böcker, artiklar m.m om det. /Varma Hälsningar Felicia

    1. Tack Felicia, vad roligt att du gillar nya hemsidan :). Absolut, det kommer nog bli en hel del om blyghet i vloggarna, så håll utkik! Varma hälsningar till dig /Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *