Tysta peppen

Hej fina läsare. Min helg har varit lite ovanlig så därför kommer tysta peppen senare än vanligt. Jag fyllde nämligen 26 år i helgen och blev firad av min fina familj under lördagen. Egentligen himla skumt att fylla 26, jag har ju liksom inte vant mig vid 25 än? Tidigare har jag alltid känt mig som min ålder men jag tror att 26 blir lite klurigt att känna sig som, haha. Fråga mig inte varför. Igår var jag tillbaka på mitt extrajobb och det var ett intensivt men fint och givande pass (känns som att jag alltid beskriver mina pass som så numera).

Ok, så nu när vi har avklarat en ovanligt snurrig inledning kommer här veckans tysta pepp levererad!

thumb_Skärmavbild 2015-10-12 kl. 7.23.45 em_1024

Jag älskar artiklar som dessa och när de dyker upp i mitt flöde måste jag bara klicka och undersöka vad som stämmer för mig. Denna svarar på vilken mentala ålder är utifrån din Myers-Briggs personlighet. Jag själv som är en INFJ är tydligen 90 år mentalt, haha. Men kan verkligen känna igen mig i det. Har ju alltid bott en pensionär i mitt hjärta<3. thumb_Skärmavbild 2015-10-12 kl. 7.29.17 em_1024

Som introvert gillar en ju mycket att vara ensam. Men en längtar också många gånger efter en gemenskap. En grupp där det finns möjlighet att gå på djupet i samtalen eller där man kan fördjupa sitt intresse. Emily White, som skrivit den fantastiska boken Lonely, skriver här en artikel på Quiet Revolution om hur man kan gå tillväga för att hitta den där finfina gruppen. Väl värd att läsa!

cats-in-kimonos-are-a-thing-in-japan1

Alltså! Katter i kimonos?! Har knappt sett något sötare. Ni bara måste in och kika. Bums. Nu. 

Mitt sista tysta tips är Sacred Introvert. Det är Lisa Avebury som driver denna hemsida och hennes största fokus ligger på att anordna (vad det ser ut som) fantastiska retreater för introverta i England. Jomen titta bara på videon och se hur himla pepp man blir. Det verkar som att det är flera retreater 2016 så in och kika ni som är intresserade! Hade jag haft råd hade jag gärna farit!

2 reaktioner på ”Tysta peppen”

  1. Yey, mycket bra som vanligt! Jättebra tips om att hitta nya grupper som gav mig ny pepp att prova vidare och inte ge upp. Och grattis i efterskott!!

    1. Kul att du tycker det Lotta! Ja, jag gillade den skarpt också, saknar en gruppgemenskap att hänga med. Men vi får söka runt lite och se om vi kan hitta en sådan där guldgrupp.
      Tack för grattiset!
      Kram, Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *