Vill du testa på mindfulness?

thumb_Skärmavbild 2015-09-30 kl. 6.00.31 em_1024Jag tänker att det säkert finns fler än jag som är nyfikna på meditation och mindfulness men som inte vet hur en börjar. Och då är det så himla bra med initiativ som kan få en att verkligen komma igång och våga testa på. Just nu erbjuder Mrs Mindfulness ett ”Mindfulness summit”. Det hela sker online med en föreläsning varje dag av olika stora namn inom detta område. Detta pågår under hela oktober och är helt gratis! Så är du nyfiken tycker jag definitivt att du ska kika in och registrera dig.

En reaktion på ”Vill du testa på mindfulness?”

  1. Åh stort tack för tips – anmäler mig direkt!
    Övar mindfulness varje dag. Har en liten bok på toa om just mindfulness (så man inte hamnar där inne med mobilen 😉 )
    Det är så viktigt att påminna sig om att vara i nuet – vara där man är, utan att döma eller värdera. Inte så lätt alltid, men övning ger färdighet 😉
    ha en jättefin kväll,
    Kram Lina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *