VIKTIGT! ”Sensitive the movie”

photo-originalÅh, jag har ju helt lyckats missa att Sensitive the movie har haft premiär denna vecka! Detta är alltså Elaine Aarons verk som handlar om personer som är högkänsliga. Genom bland annat Kickstarter blev den verklighet. Däremot vet de inte riktigt när filmen kommer komma ut som DVD så för den som vill garantera att kunna se den ska passa på nu. Visningen av filmen var den 10:e september, med ett samtal innan. Något man kunde följa från sin dator. Men, filmen och eventet går fortfarande att se fram tills kl 6.30 imorgon! Att titta kostar 20 dollar, vilket med moms för att vi inte bor i USA sedan landar på 228 kronor om du betalar med kort. Jag tänkte passa på att se den idag och rekommenderar er som är intresserade att göra samma sak! Jag tror det är en riktigt intressant film. Detta är vad Alanis Morissette, som själv medverkar, skrev till Elaine efter att ha sett den:

It covers such a dense amount of information and such a wide range of how and where this trait shows up… all in a way that is very clear, and intelligent and touching. It is an honor to have been a part of it, and to be part of this generous outreach to so many HSPs and their loved ones. Such a major contribution to the world. Congratulations on a truly stunning documentary…. to you and your whole team

Klicka på bilden ovan för att komma till eventet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *