Fredagsfeeling

Hej. Här sitter jag och känner mig allmänt sliten. Veckan har varit intensiv med jobb och massor med tankar och känslor. Igår reste jag till väst och hela resan var jag tvungen att lyssna på musik som kunde kanalisera ut allt jag kände. Det tenderar annars att bli allt för intensivt för mig med allt som stormar i hjärta och hjärna. För det mesta är det inte ens musik som handlar om det jag måste bearbeta utan mest låtar som har en speciell känsla.

Väl framme hann jag sova under eftermiddagen och sedan har jag sovit massa timmar inatt också. Lite sliten kropp helt enkelt. Så nu känner jag mig äntligen på gång igen, utvilad och inte alls sådär känslostormig som igår. För tillfället sitter vi och planerar de kommande dagarnas mat och jag ser fram emot att laga mat med David ikväll och bara ta ikapp. Fredagskväll och god mat, inte mycket annat som kan få mig att må bättre än det.

Tack förresten för all respons på mitt förra inlägg, om handledaren som inte bemötte mig bra, det värmer! För att förtydliga var det alltså en handledare som jag hade för många år sedan, 2010 när jag studerade till lärare (vilken jag sedan hoppade av).

Nästa vecka ska ni som är intresserade av Skaparhelgen som kommer bli i höst kika in på bloggen. Då kommer jag kunna leverera lite mer matnyttig information till er. Det blir kul!

Men nu önskar jag er en himla fin, härlig och lugn helg. Jag tänkte verkligen bara göra saker jag får energi av och tycker ni ska göra samma<3.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *