Tysta peppen

Jag tänkte försöka testa att köra temainlägg som dyker upp lite mer kontinuerligt här på bloggen. Jag följer bloggerskan Sandra Beijer och hon brukar varje måndag köra en måndagspep (ett exempel) där hon tipsar om olika fina saker på internet. Det tycker jag är ett sådant bra upplägg att det vill jag köra här. Mitt tema på peppen kommer dock främst handla om att vara blyg, introvert och högkänslig, därav namnet Tysta peppen. Men även annat fint kommer såklart få vara med, så länge det känna bra och peppigt.

____________________________________________________________

tystapeppen

26 kattreaktioner som alla introverta kan känna igen sig i. Älskar kattor, älskar introverta; what’s not to like? Bilden ovan är ju dessutom så himla rolig!

Jag orkar bara inte prata med någon alls
Skribenten Matilda Andersson skriver träffande om känslan av att inte vilja svara i telefon och skamkänslan av att säga ”nej, jag kan inte, jag behöver vara själv”

heythatconversationBlev så glad i hjärtat när jag hittade denna artikel med 13 kort att skicka till ens ängsliga vänner (vilket många av oss tysta och känsliga är) för att visa att en uppskattar dem oavsett<3. Både fina, trösterika och roliga kort!

tystarelationerAtt ha en vänskap där inte det talade ordet är det som är i centrum tycker jag är himla vackert. Här är berättelsen om Connies och Marcis tystlåtna vänskap som funnit varandra på ett annat sätt.

4 reaktioner på ”Tysta peppen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *