Pepplåtar

Vissa dagar behöver en verkligen en pepplåt, som kan injicera den där energin en inte sett till sedan förra veckan. Igår hittade jag fram till Rachel Plattens låt Fight song och kände direkt att kändes i kroppen på det där sköna sättet. Den på repeat tillsammans med en skopa blåbär blev en bra stund.

Vilken är din peppigaste låt just nu? Dela gärna med er i kommentarsfältet så att vi alla kan få en riktig musikenergiinjektion!

8 reaktioner på ”Pepplåtar”

  1. Åh jag måste tipsa om min peppigaste låt just nu: I’m Gonna Show You Crazy

    Som högkänslig och introvert så tenderar ju hjärnan att gå på högvarv och driver en till mer eller mindre vansinne titt som tätt, och jag tyckte det var så himla underbart att höra en låt som liksom ba’: ”so fucking what om jag är knäpp, det är sån jag är, deal with it!”.

    1. Hej Sara! Åh, älskar det du skrev: ”so fucking what om jag är knäpp, det är sån jag är, deal with it!” så himla rätt och bra. Det är befriande att tillåta sig själv att bara vara som en är och strunta i vad andra tycker. Tack för tipset, den strömmar ur högtalarna här nu :). Ha en fin helg! /Helena

  2. Tack…hahaaa så orden stämmer…fastän jag är ’gammal’ 58nu…så känner jag mej sådär ’rebellisk’ o ’fyförfan’ för allt&inget….följer dej så gärna <3 krampådej 😉 hej

    1. Haha, vad härligt Eija! Så önskar jag att jag också känner när jag är 58 :). Så fint att du tog dig tid och skriva en rad. Önskar dig en härlig helg! /Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *