Önskeinlägg

IMG_1832Jag sitter här och har lite inspirationstorka till vad jag kan skriva om. Men så kom jag på att jag borde ta tillfället i akt och fråga er vad ni vill att jag ska skriva om!. Har du ett ämne eller en fråga du vill att jag tar upp? Skriv en rad i kommentarerna eller maila (blygamyran@gmail.com) mig vetja.

5 reaktioner på ”Önskeinlägg”

  1. Hej!
    Jag har funderat mkt över att gå eller inte gå på olika typer av tillställningar där jag vet att jag med stor sannolikhet kommer känna mig obekväm pga jag är blyg i sammanhang med mkt människor och även lätt blir ”socialt utmattad” pga introversion och högkänslighet. Jag har haft perioder då jag ”utsätter mig” pga att jag känner att jag borde och för att få ett rikare socialt liv men oftast går jag därifrån och känner att jag faktiskt lika bra hade kunnat skippa det eftersom jag inte trivs i dessa sammanhang. Har provat med flera möjliga tankesätt (vara mer närvarande i samtal, tillåtande mot min blyghet, anstränga mig väldigt mkt för att vara utåtriktad och social etc.) Vad tror du? Är det bra att följa sin spontana känsla och undvika tillställningar där en vanligtvis vantrivs eller bör en utsätta sig? Kanske inte finns ett givet och allmängiltigt svar men skulle ändå vara intressant att höra hur du ser på detta. /Marie

    1. Hej Marie! Tack för att du delar med dig av dina funderingar :). Jag tänker att jag skriver ett inlägg om detta ämne som kommer upp under veckan! Är det då okej för dig att jag infogar din kommentar i det inlägget? Önskar dig en fin dag. /Helena

  2. Marie: Så skönt att läsa att det finns andra som känner exakt som jag, min svärmor är precis likadan. Den senaste tiden har jag börjat ”acceptera” och känna mig lugn i mina beslut att inte tvinga mig till saker som jag i magen egentligen inte alls vill. Man lever bara en gång och lev då så som du blir lycklig av. Jag anser att det är onödigt att dra på sig ledsna känslor bara för att man ”borde” medverka i vissa tillställningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *