Webinar om kommunikation för introverta

jade-joddle-michaela-chungIkväll kommer jag med ett riktigt pangtips till er allihopa. Michaela Chung, som driver Introvert Spring, kommer på onsdag erbjuda ett gratis webinar (seminarium på internet) där hon och Jade Joddle delar med sig av kommunikationstips för introverta! Jag har tidigare deltagit på Michaelas webinars och de är SÅ värda att ta sig tid för. Man får både genuin pepp och praktiska verktyg som känns realistiska och vettiga. Efteråt brukar jag upptäcka att jag har massor med ny energi.

Webinaret är klockan 22 svensk tid på onsdag men jag tror också att man ska kunna titta på det i efterhand om man registrerar sig (dock inte helt hundra). Jag peppar er alla att kika in på Michaelas hemsida och läsa mer om vad tillfället handlar om och registrera er! Klicka på bilden ovan eller här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *