Skaparhelg för introverta 2015

skaparhelgHej fina läsare!
För en tid sedan skrev jag ett inlägg där jag hörde mig för om intresset kring en eventuell skaparhelg för introverta i sommar. Nu har jag äntligen lite mer information att komma med!

1. Helgen kommer att bli av! *Tumme upp*
2. Den kommer att ske den 4:e till 5:e Juli (lördag-söndag)
3. Den kommer vara i Finspång (ligger 30 minuter norr om Norrköping)
4. Priset kommer att ligga på max 300 kronor per person
5. Jag kommer erbjuda 8 platser till helgen så att gruppen inte blir för stor

Att helgen kommer vara i Finspång av alla ställen är för att jag är uppvuxen där och fått tag på en himla bra lokal som vi får låna helt gratis (!). Det kändes viktigt för mig att få ett lågt pris på lokal så att anmälningsavgiften kunde minska. Dessutom kan jag då erbjuda gratis övernattning i ett Missionshus som mina föräldrar ser efter. Det blir enkel standard och inget eget rum (ska dock försöka skilja av med tyger eller liknande), men åtminstone gratis för de som annars tycker det blir för dyrt att åka på skaparhelgen. För de som vill bo på annat sätt finns det både Hotell, Vandrarhem och Stugby i och i närheten av Finspång. En annan bonus med Finspång är ju att vi har en ypperligt fin slottspark som man i julivärmen kan strosa runt och smaska på glass i.

Min tanke är i alla fall att vi träffas på lördag förmiddag, klockan 11.00, och startar igång helgen med lite introduktion. Sedan kommer vi varva lite föreläsningar/workshops med tillfällen för skapande under lördag och söndag. Helgen kommer avrundas senast 14.00 på söndagen. Mitt mål är att peppa introverta personer att bli stärkta i sig själva, både genom föreläsningar men också genom att vi tillsammans skapar något. Kanske trycker vi ett budskap på t-shirts eller målar en tavla om att omfamna tystnaden? Den som kommer får se! Tanken är också att det ska finnas tid för eget skapande, så ta gärna med dig ditt egna projekt (kan vara allt från diktskrivande till stickande). Självklart kommer det finnas hål för egentid också.

Tycker du att det vore roligt att träffa andra introverta? Är du intresserad av att i en trygg miljö få skapa och testa sig fram med estetiska material? Behöver du bli stärkt i ditt introverta sätt? Då tycker jag definitivt att du ska anmäla ditt intresse till Skaparhelgen för introverta den 4-5:e Juli. Ni som anmäler er kommer via mail få kontinuerlig information om schema, pris etc om den kommande helgen. Maila mig på: blygamyran@gmail.com och berätta gärna lite om vem du är och varför du vill åka på Skaparhelgen. Det finns åtta platser och det är först till kvarn som gäller.

Hoppas vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *