Intressekoll för Skaparträff sommaren 2015

colors

Jag har sedan ett tag varit sugen på att anordna en skaparträff för introverta personer. Min tanke är att man träffas en helg och att man både får tid till egna projekt (kan vara målning, skrivande, scrapbooking, stickning, fotande…) men också att vi skapar något tillsammans. Utöver detta tänkte jag passa på att hålla en eller två föreläsningar om styrkan i att vara den tysta och känsliga. Eventuellt bjuder jag också in någon mer som kommer föreläsa eller hålla i en skapande workshop. Kostnaden skulle jag försöka hålla låg, men vi behöver tillsammans betala för material och eventuella tågkostnader för föreläsare. Skaparhelgen skulle förmodligen äga rum antingen i Norrköping eller Göteborg.

Vad tycker ni om detta? Skulle ni vara intresserade av en skaparhelg?

Om ni känner att ni är intresserade vore jag så himla tacksam ifall ni skrev det i kommentarsfältet (eller på mailen: blygamyran@gmail.com), och gärna svarade på alla eller några av dessa frågor:

• Vad är en rimlig summa att betala för en skaparhelg?
• Hur länge ska den pågå? Fredag kväll – söndag lunch, lördag förmiddag – söndag eftermiddag eller fredag kväll – lördag kväll?
• Ska den vara i Göteborg eller Norrköping?
• Hur stor/liten grupp skulle det vara?
• Önskemål på föreläsare/skapare att bjuda in?
• Övriga tankar?

Tack på förhand!

17 reaktioner på ”Intressekoll för Skaparträff sommaren 2015”

 1. Jag tror på detta!! Själv är jag inte aktuell, men tänk så många som skulle må bra av detta. Du gör ett bra jobb!!

 2. Boken kom igår, tack, vad roligt! Jag längtar efter att få sätta mig och läsa, men det tar nog ett litet tag, då den var ganska tjock 🙂 Lovar att komma med en recension sen. Din idé låter riktigt rolig och jag hade jättegärna deltagit på en sådan om jag inte haft en liten nyfödd hemma.

 3. Inte relevant kommentar till skaparträff, men: Hittade nyss din blogg, letar runt efter ”likasinnade” då jag är vad jag kallar ”en introvert in recovery” och med det menar jag att jag håller på att lära mig att bejaka min introverta sida, då jag fejkat att vara extrovert alltför länge och till och från tampas med konsekvenserna av det.

  1. Hej! Vad roligt att du hittat till bloggen och lär dig mer om din introverta personlighet. Låter som en befrielse att få fokusera på din introverta natur istället för att gå emot den – jag hoppas du ska finna en större ro och trygghet allt eftersom tiden går. Välkommen hit!

 4. Det låter som en väldigt trevlig idé! 🙂 Jag tycker om att skapa; måla osv, och har länge tänkt att det vore roligt att träffa andra att för att skapa tillsammans.

  • Vad är en rimlig summa att betala för en skaparhelg?
  Jag vet inte riktigt..runt 300kr?
  • Hur länge ska den pågå? Fredag kväll – söndag lunch, lördag förmiddag – söndag eftermiddag eller fredag kväll – lördag kväll?
  Jag är öppen för förslag..men jag skulle nog föredra fredag kväll- lördag kväll..så hinner man ladda upp batterierna på söndagen 😉
  • Ska den vara i Göteborg eller Norrköping?
  För mig är det närmast till Gbg
  • Hur stor/liten grupp skulle det vara?
  Svårt..men runt 5-8?

 5. Låter jätteintressant och verkligen något jag kommer på om det blir av. Så det hoppas jag på!

  Vad är en rimlig summa att betala för en skaparhelg? Svårt att säga, beror väl på kringkostnaderna, men kanske 150?
  • Hur länge ska den pågå? Fredag kväll – söndag lunch, lördag förmiddag – söndag eftermiddag eller fredag kväll – lördag kväll? Fredag kväll – söndag lunch tycker jag låter lagom
  • Ska den vara i Göteborg eller Norrköping? För mig personligen så har jag ungefär lika långt till båda dom orterna så spelar mindre roll ur den synvinkeln. Men tycker spontant att Norrköping låter bättre.
  • Hur stor/liten grupp skulle det vara? Inte för stor tycker jag, då blir det kanske mest för stressigt, iallafall för mig. Men det beror väl på hur många som är intresserade. Men allt från 3 – 8 är väl ok. Men jag kommer oavsett hur många som kommer 🙂
  • Önskemål på föreläsare/skapare att bjuda in? Såna som har något intressant att delge sin omgivning på områderna blyghet/självkänsla och liknande.
  • Övriga tankar?

 6. Låter väldigt roligt tycker jag! Är gärna med om jag kan.

  • Hmm.. Som högst 600 kanske.
  • Alla alternativen funkar!
  • Helst Norrköping, men Göteborg går också bra.
  • Inte fler än 10 tycker jag.
  • –
  • –

 7. Vilken bra grej!! Är supergärna med om det klaffar. Mitt maxtak ligger på ca 400 kronor. Gärna i Göteborg. Max tio personer, färre går hur bra som helst förstås :).

  1. Hej Carin! Här kommer ett sent svar, vad roligt att du är intresserad av skaparhelgen :). Förhoppningsvis kommer jag kunna informera er mer om detta snart! Tack för att du bevarade frågorna, det hjälper planeringen!
   /Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *