Tävling! Vinn boken Det högkänsliga barnet

dethögkänsligabarnet

Idag är det inte vilken dag som helst, det är nämligen tävlingspremiär på bloggen! Jag fick i höstas erbjudandet att få boken Det högkänsliga barnet av Elaine Aaron som recensionsexemplar (men utan krav på recension). Dessvärre har jag haft fullt upp och inte haft möjlighet att läsa den. Men det känns himla synd att boken inte får sig en recension. Därför kom jag på idén att anordna en tävling på bloggen där vinnaren får boken, men med en önskan om att en recension skrivs och sedan publiceras här.

Tävlingen går till såhär:
1. Skriv till mig på min mail (blygamyran@gmail.com) och berätta ett fint/glatt/ledsamt/tråkigt/roligt/känslosamt minne som har en koppling till din högkänslighet.
2. Jag utser en vinnare, vars minne publiceras på bloggen, och som får boken hemskickad (med en önskan om en recension)
3. Tävlingen avslutas om en vecka, den 25/2 klockan 23.59

LYCKA TILL!

En reaktion på ”Tävling! Vinn boken Det högkänsliga barnet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *