Kommande dokumentär: Sensitive – The untold story

Först och främst: Tack för all respons på senaste inlägget om att ”ställa sig utanför gruppen”. Jag blir alldeles varm i hjärtat av att jag har så kloka läsare och att ni vill dela med er! Jag är just nu och sedan mer än en vecka i en himla energilös period och då ger det kraft att läsa era ord. Så tack!

Jag vill ikväll tipsa er om en film/dokumentär som är på gång som handlar om högkänslighet!

Dr Elaine Aron, forskaren och terapeuten som myntade HSP-begreppet under tidigt 1990-tal, är i färd med att göra en film om högkänslighet. Filmen är ämnad för internationell publik och syftar till att sprida information om vad högkänslighet är samt att bidra till en bättre förståelse mellan högkänsliga och icke-högkänsliga. Filmens titel är Sensitive — The Untold Story. Den kommer ut på DVD, beräknas bli ca en timme lång och målsättningen är att den ska vara klar för distribution under våren 2015.

Citat från: www.hspsverige.se

Tycker detta låter som en succé, blir en fin sak att fira in våren med helt enkelt! Har ni tips på länkar, böcker, filmer, youtubeklipp eller artiklar som handlar om blygsel, introversion eller högkänslighet får ni jättegärna skriva en rad i kommentarsfältet.

2 reaktioner på ”Kommande dokumentär: Sensitive – The untold story”

  1. Låter mycket intressant! Den är på gång alltså, vet du när den beräknas vara klar?
    Tack för bra sida!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *