Var finns de blyga?

Idag är det måndag och jag är ganska sliten efter en helg av sjukdom. Jag spenderade i princip hela min söndag i sängen, för jag orkade inte mycket mer. Medan jag befann mig där passade jag på att läsa mycket inför mitt bokskrivande. Det är så intressant och roligt att få fördjupa sig i ett ämne som en brinner för!

Jag hann även fundera och klura på bloggen, att jag vill att den ska kunna nås av fler människor som definierar sig själva som blyga. Jag är enormt tacksam för alla som läser och tycker det är roligt att det är en bredd på alla er som hittat hit. Men det som gör mig lite bekymrad är att det är relativt få som hittar hit på grund av sin blygsel. Jag kan ju kika på de sökord som en del skriver innan de klickar sig in här och det är väldigt sällan ord som ”blyg” finns med i dessa. Det känns så viktigt att blyga som får höra att de ”måste ändra på sig” får höra ett annat, stärkande, budskap om sin personlighet. Jag vet själv hur uppbyggande just sådant kan vara. Så, jag tänkte fråga er om hjälp – hur ska jag göra för att nå ut till fler? På vilka arenor ska jag försöka nå ut till människor? Ge mig era råd och tips i kommentarsfältet!

9 reaktioner på ”Var finns de blyga?”

 1. Hej Helena!
  Jag hittade ett gammalt inlägg av dig genom en googling nyss. Och nu såg jag ju att du är min gamla klasskamrat! Vi gick i samma klass i en eller två terminer (minns ej exakt när du började) och sen gick jag på föräldraledighet.
  Jag hinner inte skriva så mycket just nu men gör det gärna senare, för jag har nämligen också en blyg personlighet & har funderat SÅ mycket på om jag verkligen är rätt för detta yrket, hur jag ska klara av det bl.a. Känns jättekul att hittat en ”likasinnad”! Kram till dig

  1. Hej Tessan! Vad goligt med din kommentar 🙂 Jag minns dig från klassen även om vi inte pratade särskilt mycket. Så skönt med likasinnade, det vore roligt att höras mer om detta 🙂 Kramkram

  2. Hej igen Tessan! Hittade ingen mailadress till dig så du får gärna skriva till min när du har tid och lust 🙂 Du når mig på: blygamyran (@) gmail.com Ha det gott, kram /Helena

 2. Jag tycker det skulle vara underbart om du kunde göra reklam på tv. För jag anser att alla i samhället borde få höra att det minsann inte är något dåligt med att vara blyg/tyst/tillbakadragen. Men jag antar att det är jättedyrt med sådan reklam, även om det bara är en liten text…

  Andra exempel:
  facebooksida
  beskriva ditt projekt för radio/tidning (intervju)
  affischer på anslagstavlor

  1. Tack för dina tips! Ja, Tv-reklam antar jag är superdyrt och inget jag har råd med. Däremot har jag en Facebook sida, sök på Blyga Myran så hittar du dit 🙂 Intervjuer o anslagstavlor är väldigt bra förslag! Tack för din kommentar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *