Angående Hitta Nya Vänner-sidan

Då jag fått mail från en person som gjort en annons på Blyga Myrans Hitta Nya Vänner-sida har jag nu valt att gå ut med informationen till alla mina läsare och besökare. Personen som hörde av sig hade nämligen fått samtal från en okänd person som denne inte uppskattade. Främlingen hade sett personens annons på Blyga Myran där en länk fanns till Facebook och på så vis kunde telefonnumret sökas upp. Jag vill därför uppmana er att inte ange er Facebook i annonsen eftersom den sidan är öppen för alla, skriv istället en mailadress som ni känner är OK att skriva ut.

 

2 reaktioner på ”Angående Hitta Nya Vänner-sidan”

  1. Ett bra tillägg till ovanstående information är att inte skriva ut samma epost här som ni har registrerat till er facebook. Eftersom man kan söka fram folk på facebook utifrån deras mail-adress också…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *