Gruppen i Göteborg

I höstas skrev jag om att det fanns intresse att starta en grupp för blyga, introverta och högkänsliga i Göteborg. Numera finns det ett gäng som är med i den och de har setts lite sporadiskt och hittat på trevliga saker tillsammans. Till exempel har de varit på Lisebergs julmarknad och spelat spel på café taktik. Nu är dock tanken att utveckla gruppen lite och ha en stabil dag varannan helg som man ses (antingen lördag eller söndag, det är inte bestämt än). De vill också bjuda in nya att vara med. Tanken är att man kan hänga på när man kan och det är alltså inget krav att vara med varje gång. Det är en fin möjlighet att lära känna lite nytt folk i ett sammanhang där det inte finns krav på att ta plats utan man får komma som man är.

Finns du i Göteborg/Västra Götalands-trakten och tycker detta låter intressant? Hör då av dig till min mail: blygamyran @ gmail.com så berättar jag mer.

Bor du på annan ort i Sverige men tycker att detta låter som något du skulle vilja kunna delta i? Ta kontakt med mig så kan jag försöka hjälpa dig komma i kontakt med andra på din ort! Skriv en liten presentation om vem du är, vilken ort du finns på och vad för typ av grupp du skulle vilja skapa (kanske en grupp liknande den i Göteborg som ses och har trevligt umgänge, eller en grupp som övar sig på svåra sociala situationer, eller varför inte någon som fördjupar sig i introversion/högkänslighet – så länge det berör grupperna blyga, introverta och högkänsliga finns det möjlighet till stor kreativitet!). Får jag in flera sådana mail skapar jag ett blogginlägg där jag presenterar er så att andra intresserade kan höra av sig.

Jag ser gärna att det skapas grupper på fler ställen runt om i Sverige där blyga, introverta och högkänsliga kan mötas och vill såklart hjälpa till om jag kan för att föra er samman!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *