Energifattig tisdag

Just nu känns det som att det händer på tok för mycket samtidigt. När det blir så lägger jag täcket över huvudet och spelar spel på mobilen, läser bloggar och förtränger allt jag har att göra. Smart? Nja. Inte direkt. Men jag orkar ingenting när jag blir överbelastad. På så vis är jag och min dator ganska lika faktiskt! Skulle dock tro att min dator har en aning lägre tröskel än jag… (Säger hon som som är enormt trött på sin datakompanjon och letar efter en begagnad mac istället för att plugga ;). Vill du sälja din mac? Hör av dig vettja!) Att jag är så trött just idag beror nog en del på att jag var iväg hela dagen igår till Närke på möhippa för en av mina närmaste vänner. Det var superroligt och mysigt! Men att resa en bit och komma hem sent tar på min energi tyvärr. Nu är klockan 14 och jag har inte kommit igång med dagens göromål än vilket säger lite om hur pass trött jag är i huvudet. Men efter detta inlägg är publicerat ska jag ta mig an mitt ångestladdade word-dokument.

Jag kom på att jag glömt berätta för er att jag klarade min C-uppsats! Så sjukt himla skönt. Jag har liksom klarat den värsta delen av min utbildning och har bara en termin kvar. Känns lite som nerförsbacke. Dessutom studerar jag på halvfart om mindre än två veckor och DET känns U N D E R B A R T. Jag är i så stort behov av långsammare studietakt just nu så det kan inte gå nog fort tills jag är i mål med denna kurs jag har nu. Dock känns det just nu som att det inte kommer gå (vanlig Helena-tanke under hemtentor…) och dessutom känns uppgiften ganska tråkig och då har jag mycket svårare för att plugga.

Men vet ni? Nu är det mindre än en vecka tills min studiecirkel börjar! Jag är så himla pepp på den och tror det kommer bli väldigt roligt. Fortfarande finns det platser kvar så finns du i Jönköping trakter och vill delta i en studiecirkel där vi fördjupar oss i styrkan i att vara tystlåten så ska du kika in här och anmäla dig!

Hoppas ni har en fin tisdag kära läsare<3

2 reaktioner på ”Energifattig tisdag”

  1. Jag är precis likadan när jag egentligen har för mkt att göra – jag gör meningslösa saker. Ofta kan jag fastna på aftonbladets hemsidaoch scrolla upp och ner. Upp och ner … Helt galet 😉
    Ha en superfin dag,
    Kram Lina

    1. Haha ja aftonblaskan fastnar jag med på ibland. Man blir lite frustrerad på sig själv men kan som inte göra något annat än att ”ge upp” för en stund ;). Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *