Om bloggen

Nu är det över två veckor sedan jag skrev något här och jag vet inte riktigt vad som hänt med min blogglust. Men den har legat på noll. Jag har sedan bloggstarten varit väldigt ”upp-och-ner” i min bloggfrekvens. Ibland får jag till det med många inlägg men oftast dröjer det mellan dem. Och jag känner titt som tätt att det jagar mig i hasorna och att jag ”borde blogga mer”. Vilket ju inte är tanken med en blogg.

Jag vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med detta. Nu låter det som att bloggen bara är en börda. Vilket den definitivt inte är. Ni som läser ger mig så mycket energi genom era kommentarer och att ha sin egen arena är väldigt fint. Men jag tror jag behövde skriva detta för att jag vill förklara de täta bloggpauserna. Och för att jag ska kunna känna lite mer ro med att det är okej att inte alltid skriva så frekvent. Lätta lite på det dåliga samvetet helt enkelt.

Jag vet att jag har väldigt kloka och fina läsare och jag hoppas att ni kan ha överseende med den dåliga uppdateringen. Bloglovin är ett hett tips eftersom ni via den vet när jag skrivit mina inlägg och slipper kika in här titt som tätt i de tomma perioderna.

Tack för att ni finns!

Ps. Förmodligen kommer det dyka upp en gästbloggare inom en snar framtid!

5 reaktioner på ”Om bloggen”

 1. En sak som är så bra med din blogg är att du skriver när du har något att berätta, och inte bara för att det ska uppdateras.
  Jag tycker faktiskt det är jobbigt med bloggar som uppdateras för ofta, även om innehållet är bra. Det blir ett stressmoment att hinna läsa och resultatet blir att jag slutar följa dem.
  Så fortsätt uppdatera lagom 🙂

  1. Tack Anders! Du anar inte hur mycket jag behövde få läsa just de orden. Jag kan faktiskt hålla med dig om att det som högkänslig kan bli för mycket stress och intryck med ett allt för frekvent bloggande. Tack för din kommentar, den värmde. Ha det gott!

 2. Jag förstår precis din känsla. Sedan sommaren vet jag inte hur jag ska blogga eller hur mkt inlägg jag ska skriva. Jag märker att när det är inlägg varje dag får jag INTE fler läsare än om jag har 3-4 inlägg på en vecka. Men när jag bloggar sällan tappar jag en hel del. Det är en vägning det där.
  Men det viktiga är att känna att man VILL blogga och har ngt att säga liksom. Att man egentligen skriver för sin egen skull, men tycker det känns fint att ha läsare som uppskattar det man skriver. Tror jag 🙂
  Önskar dig allt det bästa,
  Stor kram Lina

  1. Tack för din kloka och tänkvärda kommentar Lina! Det är verkligen en balansgång och särskilt viktigt att ta hänsyn till sin energi och varför man egentligen skriver. Såg att du skrivit om ayurveda på din blogg och jag har varit i kontakt med en som sysslar med det och som jag eventuellt ska på rådgivning hos. Skulle du kunna berätta lite mer hur det går till? Har ju tidigare gått på bioresonans och det har hjälpt en hel del men det finns samtidigt mycket kvar att jobba med kring energinivå och kost. Tror du ayuveda kan vara en väg att testa? Kram

   1. Du får gärna maila mig och ställa de frågor du undrar över, så ska jag svara så gott jag kan 🙂
    linasandligaresa @ hotmail.com (utan mellanslag)
    Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *