Saker ni inte visste om mig

OLYMPUS DIGITAL CAMERANär jag är ute och går får jag ofta ett stort behov av att känna på saker. Det kan vara trädstammar, snö på räcken, tegelfasader och vatten. Det har nog alltid varit så och jag tycker det är lugnande på något vis att känna strukturer.

Jag kan äta vissa rätter hur många gånger som helst utan att tröttna. Som exempelvis pasta och tomatsås som jag började lagade under mellanstadiet och som sedan dess har varit en frekvent återkommande favoriträtt.

När jag i relationer kommer till steget att en kan skämta, jäklas och retas med varandra så anser jag ofta att jag funnit en riktig vän. Det är lite som att vi då har kommit över den första lite osäkra fasen. Och eftersom det oftast tar väldigt lång tid för mig att komma till den fasen blir jag alltid så himla glad. Sådana tillfällen kan liksom vara några av årets stora för mig.

Som snartexaminerad (juni 2014) socionom vet jag om att jag inte vill ha något traditionellt socionomyrke. Just nu kan jag tänka mig jobba på golvet istället (som jag egentligen är överkvalificerad för) just för att jag trivs bättre med att träffa klienter/brukare i vardagen. Ett sånt jobb på 75 % vore inte fel som förstajobb.

Denna låt hade jag dille på 2011

Jag älskar typisk trackslistsmusik som man kan dansa till. Detta trots att jag aldrig går ut. Men jag skulle älska om det fanns dansställen utan massa alkohol där en kunde dansa med både vänner och obekantingar bara för dansandets skull och utan att behöva trängas.

färgNär jag växte upp gillade jag inte färger som rosa och lila utan favoriterna var blå och grön. Men sen jag upptäckte att kläder med milda lila och rosa nyanser tillsammans med blått och grönt passar mig (tonar ner min röda hud) har också de blivit favoriter.

20140101_153201Innan jag träffade David såg jag mig som en hundmänniska. Men det har ju ändrats drastiskt sen jag blivit bästa kompis med hans katt, Oliver. Den katten, som är blyg som jag, kommer numera upp till mig varje morgon när jag är där och lägger sig på bröstkorgen och vill mysa. Jag klappar honom och så somnar vi båda om en stund.

En reaktion på ”Saker ni inte visste om mig”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *