Lediga måndag & seietips

Hej fina läsare! Det känns som att det var evigheter sedan jag skrev ordentligt här. Senaste tiden har det varit väldigt stressig med C-uppsatsen. Igår lämnade vi in det sista utkastet till vår handledare för att imorgon träffa honom och få feedback. På onsdag ska hela vara färdigt för inlämning inför opponering och examinering. Mitt huvud har verkligen varit igång extremt mycket det sista så idag, när jag har en ledig dag, är jag helt utmattad. Sovit länge och spenderat mesta tiden i sängen framför Bomb Girls. Denna serie vill jag verkligen rekommendera! Handlar om ett gäng kvinnor som arbetar på en bombfabrik. Det utspelar sig under 1940-talet och man får följa kvinnornas olika livsöden med frigörelse, romantik och konflikter. Har precis sett klart säsong ett och ska nu hugga in på säsong två efter jag fixat lite krubb.

Vill man se fler serier som handlar om starka kvinnor har jag hört gott om ”Orange is the new black”, men har inte sett den själv så jag vet inget mer än det jag hört.

Senare idag kommer jag publicera ett inlägg där jag tipsar om något väldigt roligt för alla oss högkänsliga, så kika gärna in senare under dagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *