Föreställning om högkänslighet

för sensibelt begåvadeDen begåvade Sarah Nilsson, som själv är högkänslig, har skapat en föreställning som handlar om att vara sensibelt begåvad. Såhär skriver hon själv på sin hemsida (som ni för övrigt når via att klicka på bilden ovan):

Det började  med en serie ”note-to-self”s, slutsatser från den samling empiriska experiment vi kallar livet. Så föddes visionen om en föreställning. En föreställning som lyfter känslan, känslighetens och de känsligas betydelse. Inte bara  för oss högkänsliga, utan för oss alla.

Jag vill göra underhållning av livet som känslig. Öppna dörren för det intima. Skratta åt det, hylla det, vurma för det! Rent krasst hämta in känsligheten från avbytarbänken och släppa in den i matchen jämte tanke, logik och förnuft.

Det låter ju helt förträffligt! Föreställningen går i Stockholm flera gånger under våren. Ni som har möjlighet tycker jag definitivt ska ge den ett besök. Här bokar man biljetter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *