Linus Jonkman i Lund!

Linus-Jonkman-4Vill tipsa mina läsare som bor i och närheten av Lund att boka in datumet 4:e Februari 2014. För då kommer Linus Jonkman dit och föreläser tillsammans med VD:n för prisjakt om de fördelar introverta har i arbetslivet. Väl värt ett besök tycker jag. Hade det inte varit så långt hade jag gärna befunnit mig där. Klicka på bilden ovan för att anmäla dig!

Håller just nu på att läsa Jonkmans bok ”Den introverta revolutionen” och den är verkligen intressant! Han skriver på ett träffsäkert, humoristiskt och lättläst sätt. Över jul hoppas jag få än mer tid till den. Så roligt med böcker på svenska om detta ämne. Någon läsare som läst den? Vad tycker ni?

2 reaktioner på ”Linus Jonkman i Lund!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *