VinterVåren 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERASom jag hintade om i ett tidigare inlägg så kommer det hända roliga saker i Februari nästa år för min del. Nu tänkte jag berätta varför. Jag kommer nämligen både leda en studiecirkel om Styrkan att vara tystlåten och hålla föreläsningar i samma ämne! Alltså detta är så häftigt och en dröm som går i uppfyllelse. Till våren kommer jag faktiskt testa på två av alla de saker jag vill pröva och det känns både läskigt, overkligt och superkul!

Galet känns det att skriva detta. Jag får berätta mer när allt närmar sig. Vore ju himla roligt att träffa lite läsare live!

9 reaktioner på ”VinterVåren 2014”

  1. Wow! 🙂 Ska bli intressant/spännande att se vad det handlar om mer specifikt längre fram… Men låter toppen, önskar dig lycka till!

  2. Dör. Så BRA. Blir så glad, måste ta mig dit, ska gå på allting för att supportra sönder dig. KRAM.
    Ps. Ska maila dig snaart, men känner mig jämt så dum och osäker.

    1. Tack Sanna! Vad roligt att du vill komma och titta :). Åh, känner igen den känslan, vill bara påminna dig om att det spelar ingen roll vad du skriver. Jag blir glad för alla sorters mail från dig. Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *