Mail mail mail

Hej på er. Här sitter jag i mysbelysning och analyserar transkriberingar (utskrifter av intervjuer). Det gäller att se till att ge sig själv bra förutsättningar när en ska plugga. Som att gå upp liten tidigare för att tillsammans med favoritbentingar (en två- och en fyrbenting i detta fallet!) äta en lugn lång frukost. Eller boka in träff med en kär vän på kvällen för att belöna sig själv. Och mysbelysning är inte heller dumt. Det är så jag har gjort idag. Och då går det lättare att studera.

Igår satt jag och svarade på de mail jag haft som väntade i inkorgen så nu ska alla fått svar. Dock märkt att mailen strulat (igen) det sista och har du skrivit ett mail och inte fått svar får du mer än gärna kommentera här! Detta gäller både mail som berör Blyga Myran men också privata. Är det någon som skickat och inte fått svar denna gång så ska jag förmodligen byta mail för Blyga Myran. Blir så nervös av mailstrul.

Önskar er alla en fin tisdag<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *