Februari 2014

030Tänk att December snart redan är här. Kanske dyker snön också upp så småningom. Jag uppskattar snön! Gillar knarrandet och att det blir lite ljusare<3. Men ska jag vara helt ärlig så har jag sedan en vecka tillbaka mest tänkt på Februari 2014. Det kommer bli en häftig och rolig månad eftersom det kommer hända så mycket spännande då. Förra tisdagen blev en sak kirrad och idag var jag på ett sånt där möte som jag många gånger hoppats att jag en dag skulle befinna mig på. Men jag tror jag håller inne på detta ett litet tag till innan jag berättar exakt vad det handlar om. Vill själv känna att jag har bättre koll.

En sak jag kan berätta är att jag har en (kanske fler) intervju på gång! Så håll utkik på bloggen de närmaste veckorna.

Önskar er alla en fin måndagskväll!

En reaktion på ”Februari 2014”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *